Jeg som driver KlevelandORD heter Ingela Kleveland. Jeg bistår bedrifter med forretningsutvikling ved å løfte blikket, se helheten og det store bildet. Jeg hjelper dere med å se utviklingspotensialet deres, og kommer med nye kreative idéer som fører dere fremover. Når det er på plass hjelper jeg dere med å legge en god strategisk plan for å få frem hvem dere er i alt det dere kommuniserer, og for å nå ut og synes.


Jeg er en skapende og idésterk person med mye driv og et ønske om å hjelpe andre å utvikles  og vokse. For meg er den personlige relasjonen til kunden svært viktig, og jeg jobber helhjertet med alle mine kunder og samarbeidspartnere. 
 

Velger dere å jobbe med KlevelandORD får dere en dedikert person som brenner for det dere driver med, og som jobber sammen med dere for å nå målene deres. Den personlige relasjonen blir en viktig del for å lykkes sammen.

Hvordan kan jeg hjelpe dere? 
 

Jeg gleder meg til å høre fra dere og lytte til hva som er deres behov!
Sammen finner vi ut hva dere trenger og legger grunnlaget for et godt samarbeid.
 

Min bakgrunn

Jeg har en fil kand. i medie- og kommunikasjonsvitenskap fra Högskolan i Jönköping, Sverige fra 2004 og 20 års erfaring med kommunikasjon, markedsføring, foretningsutvikling og strategisk planlegging.

Jeg har vært innom flere ulike bransjer og jobbet blandt annet for IKEA, Grundig, GP Batteries, Point Carbon, Landkreditt Bank og Eltek. Jeg har også tidligere drevet eget selskap der jeg designet posters og kalendere. 


Jeg kommer fra Sverige, og har bodd i Norge siden 2006 og i Drammen siden 2007.

Kjærneverdier

Ærlig, bærekraftig og nytenkende

Jeg ønsker å jobbe med selskaper og bransjer som har et stort hjerte og et godt verdigrunnlag. Dere som har mennesket i fokus, og som bidrar til å gjøre verden litt bedre på en eller annen måte. Jeg jobber aller helst med lokale bedrifter i Drammen med omegn. Etter 12 år i Drammen banker hjertet hardt for byen og lokale bedrifter - jeg vil gjerne være med å bidra til en videre positiv utvikling for byen. 

Mine personlige verdier som jeg følger etter både i måten jeg jobber på, og hvordan jeg lever mitt liv er:

Bærekraft - miljøvennlige valg og en livsstil som fungerer over lang tid 
Jordnær - det enkle er ofte det beste
Balanse - full fart og hvile, lekenhet og fokus, jobb og familie
Ærlighet - varer alltid lengst. Jeg har en direkte og ærlig stil i min kommunikasjon
Hjertelig & lett - det som kommer fra hjertet og når jeg agerer i tråd med verdiene mine er alltid de som blir best. Det som kjennes lett er alltid rett!

KlevelandORD Kommunikasjon

Org.nr: 922155437


info@klevelandord.no | m: +47 488 99 232

  • Facebook
  • Instagram